Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, πρόεδρος ο Ν. Μπούρας

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ενωτική Συνεργασία επικράτησε στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο έχει τριετή θητεία.

Πιό συγκεκριμένα από τους 227 εγγεγραμμένους, ψήφισαν 216, ενώ βρέθηκαν 5 άκυρα και 2 λευκά.

Η Ενωτική Συνεργασία έλαβε 117 ψηφοδέλτια και εξελέγησαν ο Νίκος Μπούρας με 111 σταυρούς προτίμησης, ο Αντώνης Μιχαήλ με 65 ψήφους, η Παναγιώτα Καραλη με 55 , ο

Εμμανουήλ Μπουζάς με 55 και ο Δημήτρης Μανούσκος με 47 ψήφους.

Η Ενωτική Συμμαχία έλαβε 61 ψήφους και εξελέγησαν ο Βασίλης Βαρελάς με 46 ψήφους, ο Κώστας Παπαγεωργίου με 43 και ο Βασίλης Μπάκας με 40 ψήφοι.

Τέλος η Λαϊκή Αγωνιστική Συνεργασία έλαβε 31 ψήφους και στο Δ.Σ. εξελέγη με 24 σταυρούς ο Λουκάς Γκικόπουλος.

Οι εκλογές κύλησαν ομαλά, χωρίς προβλήματα και εντάσεις, ενώ υπερ της πρώτης παράταξης είχε ταχθεί ο πρώην βουλευτής Γιάννης Σταθάς.

Τις επόμενες ημέρες των εκλογών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση των νεοεκλεγμένων που απαρτίζουν το Δ.Σ.  οι οποίοι συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Κατά τη διαδικασία που ακολούθησε με ψήφους 8 υπέρ και μία λευκή Πρόεδρος αναδείχθηκε και πάλι ο Ν. Μπούρας, Αντιπρόεδρος ο Ε. Μπουζάς, Γ. Γραμματέας η Π. Καραλη, Ταμίας ο Α. Μιχαήλ και Οργ. Γραμματέας ο Δ. Μανούσκος ενώ μέλη είναι ο Β. Βαρελάς, ο Κ. Παπαγεωργίου, ο βΒ. Μπάκας και ο Λ. Γκικόπουλος.

“Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, την προάσπιση των δημοσίων αγαθών και την ενότητα του εργατικού κινήματος και τη δημιουργία ενός ενιαίου κοινωνικού μετώπου ρήξης και ανατροπής με τις μνημονιακές πολιτικές και όσους τις υπηρετούν μαζί με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τους αυτό απασχολούμενους τους συνταξιούχους, τους ανέργους. Όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε”, δήλωσε ο Νίκος Μπούρας.