Ευχές σε Α. Τσίπρα και Π. Καμμένο από τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας Γ. Σταθά

Κοινοποίηση στα Social Media

Ευχές στον Α. Τσίπρα και Π. Καμμένο έστειλε από τη Λιβαδειά ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Γ. Σταθάς με αφορμή την εκδήλωση για την επανάσταση του 1821 αλλά και την… πρωταπριλιά.

Πιό συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και πρώην Βουλευτής σε δηλώσεις τόνισε: “Σήμερα είναι μία ημέρα ιστορική για την πόλη μας, για τη Λιβαδειά και για την πορεία της επανάστασης. Ο Αθανάσιος Διάκος απελευθέρωσε την περιοχή και στη συνέχεια τον σουβλίσανε γιατί δεν αλλαξοπίστησε, σε αντίθεση με κάποιους που στην εποχή μας τους στήνουν στα τέσσερα”.

Και πρόσθεσε: “Τότε η επανάσταση έγινε απέναντι στο τουρκικό ζυγό και όπως και τότε υπήρχαν κοτζαμπάσηδες που ήταν ενάντια στην επανάσταση και έλεγαν να μη φύγουμε από το γρόσι έτσι υπάρχουν και σήμερα βιώνουμε μια παρόμοια κατάσταση, τώρα η επανάσταση πρέπει να γίνει απέναντι στο γερμανικό ζυγό και ο λαός να διώξει του σύγχρονους δοσίλογους και ψεύτες”.

Και κατέληξε: “Και μια και μιλάμε είπαμε για ψεύτες και σήμερα είναι πρωταπριλιά να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο για τα ψέματα που λένε στον ελληνικό λαό”.