Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 η επέτειος απελευθέρωσης της Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδειάς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και τα Σχολεία της πόλης μας, σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής για την ευλογία της σημαίας της επανάστασης για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς από τον οθωμανικό ζυγό.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς κα Άννα Νικολάου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο εκπαιδευτικός κ. Σπυρίδωνας Κόκκινος από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αθανασίου Διάκου με την παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών (σημαίες) των σχολείων της πόλης. Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων : 3ο, 4ο, 7ο, 9ο και 10ο θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, θα τραγουδήσουν και θα απαγγείλουν ποιήματα.
Επίσης, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Λιβαδειάς θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς στην αυλή του σχολείου τους (Γιαννούτσου 25 – Λιβαδειά) στις 11:30 π.μ.