Δωρεά στολές αστυνομικών από τη Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ

Κοινοποίηση στα Social Media

Στην αγορά 21 στολών για τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στη ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς και ΔΙ.ΑΣ Θηβών προέβη η Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ, o μεγαλύτερος παραγωγός σιδηρονικελίου στην Ευρώπη και ένας από τους πέντε μεγαλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως,.
Οι κύριοι ΠΟΥΛΑΚΗΣ Σπύρος, Δ/ντής Μεταλλίων Νοτίου Ελλάδος και ΚΟΤΑΚΗΣ Χρήστος, Δ/ντής Μεταλλίων Αγίου Ιωάννου, παρέδωσαν σήμερα 15/03/2016 εκ μέρους της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ τις στολές στον Αστυνομικό Δ/ντή Δ.Α. Βοιωτίας κ. ΤΣΑΤΣΗ Μιχαήλ, παρουσία εκπροσώπων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και Αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς.
Οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Υ.Β. εκ μέρους των Αστυνομικών της Δ.Α. Βοιωτίας, ευχαριστούν θερμά τη Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ για την ανωτέρω χορηγία, με την οποία συμβάλλει ώστε να καλυφθούν βασικές λειτουργικές ανάγκες που σχετίζονται με την κύρια αποστολή των Αστυνομικών, την πρόληψη του εγκλήματος και την εξασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης.
Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αφενός αναπτερώνουν το ηθικό των Αστυνομικών και αφετέρου ενδυναμώνουν την αίσθηση του καθήκοντος.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας ΤΣΑΜΟΥΡΑΣ Κων/νος