Στο “τραπέζι” από Γ. Πούλου και Μ. Τσάτση κυκλοφοριακό, καταστήματα και ασφάλεια των πολιτών

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο αλλά και την αστυνομία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Λεβαδέων μεταξύ της Δημάρχου Γιώτας Πούλου, του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Βοιωτίας Μιχάλη Τσάτση, αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η κ. Πούλου αφού καλωσόρισε τον κ. Τσάτση έθεσε σειρά ζητημάτων δίνοντας έμφαση  στην ασφάλεια των δημοτών και στη λειτουργία των δομών της πόλης.

“Έχουνε μια απόλυτα κοινή αντίληψη στο πως θέλουμε τον ρόλο της αστυνομία προκειμένου να υπάρχει το αίσθημα της ασφάλειας στους δημότες, στην τοπική κοινωνία”, σημείωσε σε δηλώσεις της η Γ. Πούλου ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Μ Τσάτση για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξε σημειώνοντας πως η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί ώστε τα αποτελέσματα αυτής να είναι δημιουργικά και πρός όφελος των πολιτών.

“Τα ζητήματα που απαιτούν άμεση επέμβαση σε συνεργασία με την αστυνομία είναι τα αυτά της κυκλοφορίας και κυρίως τα ζητήματα της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τους δημότες και έχει τεθεί αρκετές φορές και στο Δημοτικό Συμβούλιο”, κατέληξε η Γιώτα Πούλου.

Ο κ. Τσάτσης ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για την εποικοδομητική συνεργασία και μεταξύ άλλων διαβεβαίωσε  ότι “η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους κατοίκους της περιοχής και στους δημότες του Δήμου Λεβαδέων σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών”.

Καταλήγοντας ο Αστυνομικός Διευθυντής επεσήμανε: “Τέθηκαν κάποια ζητήματα από την κυρία Δήμαρχο εμείς από την πλευρά μας σε ό,τι μας ζητηθεί θα είμαστε αρωγοί στα μέτρα των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας πάντα με σκοπό το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες”