Σύσκεψη στην Α.Δ. Βοιωτίας για την αντιμετώπιση των κλοπών μετασχηματιστών

Κοινοποίηση στα Social Media

Mε τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας Μιχάλη Τσάτση παρουσία του Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς Γιώργου Νικολόπουλου  συναντήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση  Βοιωτίας στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ των περιοχών Λιβαδειάς και Θήβας.

Πιό συγκεκριμένα συμμετείχαν στην συνάντηση ο Διευθυντής  ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Λιβαδειάς Δ. Τζήμητρας  ο προϊστάμενος Τομέα Δικτύου Περιοχής Λιβαδειάς Ι. Τσούτσας,  ο Δ/ντής της Περιοχής Θήβας  Γ. Αθανασιάδης  και ο προϊστάμενος του Τομέα Δικτύου Περιοχής Θήβας Γ. Σιδέρης  όπως επίσης και η Νομική Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Σ. Μανάρα – Μαυράκη.

Θέμα της συζήτησης που αναπτύχθηκε ήταν η αντιμετώπιση του φαινομένου της κλοπής μετασχηματιστών και καλωδίων, από το εναέριο δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ ΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συναποφασίστηκαν μία σειρά προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων με στόχο την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του φαινομένου που έχει ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση να υπόκειται μεγάλες ζημιές με σοβαρές επιπτώσεις και στην αγροτική παραγωγή.

Η Α.Δ. Βοιωτίας θα εντείνει τις ενέργειες της στην κατεύθυνση πάταξης του φαινομένου και στο πλαίσιο αυτό καλεί κάθε εμπλεκόμενο φορέα ή ιδιώτη (αγρότες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, Δήμοι, κρατικές υπηρεσίες κλπ), για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, να ενημερώνουν τις Αστυνομικές Αρχές και τις υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ στη Λιβαδειά και στη Θήβα (τηλ. 22610 28655 και 22620 27662 αντίστοιχα).