Ε.Κ. Θήβας: Κάτω τα χέρια από την ασφάλιση, όλοι στο συλλαλητήριο στις 9 Μαρτίου

Κοινοποίηση στα Social Media

Αυτές τις μέρες επιχειρείται να συντελεστεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ετοιμάζεται να κατατεθεί προς ψήφιση στην βουλή ένα νομοσχέδιο ΕΚΤΡΩΜΑ που θα είναι και η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥ-ΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε πλήρη συμπόρευση με τα συμφέροντα του κε-φαλαίου, Ε.Ε και ΔΝΤ ,προχωρά στην ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των ελάχιστων ασφαλιστικών δικαιωμάτων και παροχών που μας έχουν απο-μείνει .

Ένα νομοσχέδιο που εκτός όλων των άλλων προβλέπει την  νομιμοποίηση των προηγούμε-νων αντιασφαλιστικών νόμων, την ψήφιση της αύξησης των ορίων ηλικίας στα 67 χρόνια ή 62, με 40 χρόνια δουλειάς, της αύξησης των εισφο-ρών υγείας στους ήδη συνταξιούχους, καθώς και τις περικοπές κατά 1,8 δις από τον προϋπολογισμό,κατ ουσία στοχεύει σε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ και ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ.

Προσπαθούν να μετατρέψουν το Ασφαλιστικό σύστημα από δημόσιο, κοινωνικό, αναδιανεμη-τικό και αλληλέγγυο, σε ιδιωτικοοικονομικό και κεφαλαιοποιητικό.

Ένα σύστημα που θα μετατρέπει τις συντάξεις σε επιδόματα θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην ιδιωτική ασφάλιση για όσους έχουν και μπο-ρούν, διευρύνοντας τις ταξικές ανισότητες.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ‘’ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.’’.

Το συλλαλητήριο που διοργανώνεται από την ΓΣΣΕ για την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 3 το μεσημέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καθώς και η ειλημμένη απόφαση για 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου , θα πρέπει να ταρακουνήσουν όχι μόνο την Κυβέρνηση αλλά και όλα εκείνα τα Ευρωπαϊκά και διεθνή διευθυντήρια που έχουν βάλει σαν στόχο να ισοπεδώσουν ολόκληρους Λαούς υπέρ των συμφερόντων του κεφαλαίου.

Γι αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμε-νους , να  δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ένα μα-ζικό και μαχητικό παρόν στο συλλαλητή-ριο του Συντάγματος την Πέμπτη 9 του Μάρτη.

 

Αυτή η μάχη θα είναι κρίσιμη, θα κρίνει το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και των επόμενων γενεών και γι’ αυτό δεν φτάνει η συμμετοχή μόνο πολ-λών, αλλά όλων των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας.

Απαιτεί τη γενική πανστρατιά για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα

 

Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με τα Λεωφορεία του ΕΚΘ ,αυτά θα αναχωρήσουν την Πέμπτη 9 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι από το ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις στις 12.30 στο ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ και 12.45 στα ΟΙΝΟΦΥΤΑ.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ