Ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία της Στερεάς Ελλάδας στην Αθήνα

Κοινοποίηση στα Social Media

Δυναμική είναι η παρουσία της Στερεάς Ελλάδας την περίοδο που διανύουμε στην Αθήνα στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προβολή της περιοχής από την Περιφέρεια.

Ήδη η Στερεά καθημερινά βρίσκεται στους συρμούς του μετρό, προσκαλώντας κάθε επιβάτη του να την επισκεφθεί.

Οι πόρτες του μετρό, μία για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ανοίγουν και “καλωσορίζουν” το κοινό ενώ “Παράθυρα με θέα” στη φύση, στην ιστορία, στον πολιτισμό, στο βουνό, στη θάλασσα, σε κάθε βαγόνι του συρμού, δίνουν πληροφορίες για αξιοθέατα, μνημεία, γευστικούς προορισμούς, δραστηριότητες της Στερεάς.

Ταυτόχρονα, η Στερεά Ελλάδα “καταλαμβάνει”  και την πλατεία Συντάγματος και προσκαλώντας σε γλέντι και κερνάει, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του “Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα”.

Οι δράσεις “Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα” αποτελούν μια πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεών τους σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.ΠΕ. όπου από 3 έως 6 Μαρτίου στην πλατεία Συντάγματος, δέκα περιφέρειες της χώρας μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρουσιάζουν τα πιο αντιπροσωπευτικά ήθη και αποκριάτικα έθιμά τους.

Έτσι λοιπόν χθες και σήμερα καθώς επίσης το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11π.μ. έως τις 3 μ.μ. η Στερεά κερνά στο Σύνταγμα γεύσεις από όλες τις γωνιές της με μουσική και σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.