Τα μπλόκα άνοιξαν αλλά ο αγώνας συνεχίζεται, τόνισαν οι αγρότες της Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Τελείωσαν τα αγροτικά μπλόκα μετά από περίπου ενάμιση μήνα όπου οι αγρότες ήταν στο δόμο σε ένα διαρκή αγώνα που είχε “ανοίξει” με τους τούς αγρότες της Βοιωτίας αρχικά στον περιφερειακό στην διασταύρωση Λιβαδειάς – Ορχομενού και στη συνέχεια στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Κάστρου και μετά στο 90 χλμ κοντά στη Θήβα.

“Ο αγώνας για την αποδοχή των δίκαιων αιτημάτων μας δεν σταματά με το άνοιγμα των μπλόκων. Ο αγώνας των αγροτών συνεχίζεται. Όσο η κυβέρνηση εμμένει στην αδιάλλακτη στάση της και στα σχέδιά της για το αντιασφαλιστικό και την φορολαίλαπα βάζοντας ταφόπλακα όχι μόνο στον κλάδο μας αλλά και γενικότερα στην ελληνική ύπαιθρο και την κοινωνία εμείς θα είμαστε απέναντι”, επεσήμαναν μεταξύ άλλων οι αγρότες απο το μπλόκο του Κάστρου και πρόσθεσαν: “Ο αγώνας συνεχίζεται, τα μπλόκα ήταν μια μορφή του, παραμένουμε σε ετοιμότητα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και όταν χρειαστεί θα παρέμβουμε”.

Να σημειωθεί οτι οι Συντονιστικές παραμένουν δεδομένου οτι οι εξελίξεις είναι συνεχείς και η κατάσταση παραμένει ρευστή όπως άλλωστε παραμένουν και τα αιτήματα με έμφαση σε ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής.