Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Κ. Μπακογιάννη συνεχάρη για τα έργα της Περιφέρειας η επίτροπος της ΕΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

Την Επίτροπο της Ε.Ε., αρμόδια για τα θέματα περιφερειακής πολιτικής  CorinaCretu ενημέρωσε σε πρόσφατη συνάντησή τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης για την πορεία των πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί από την Περιφέρεια. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον Ασωπό ενώ επισκέφθηκαν τους Δελφούς όπου η Επίτροπος είδε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στους χώρους του μνημείου και συζήτησαν για την ανάπτυξη του δικτύου παροχής φυσικού αερίου.

Επίσης ο κ. Μπακογιάννης έθεσε το θέμα της αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης και τόνισε την αναγκαιότητα λήψης άμεσων αποφάσεων από την  Ε.Ε.

“Ήθελα η επίτροπος να δει με τα μάτια της ότι τα χρήματα που λαμβάνει η Περιφέρεια, αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις από την Ε.Ε πιάνουν τόπο και επί της ουσίας επενδύονται. Διαπίστωσε και εκείνη ότι η Στερεά Ελλάδα όχι μόνο αξίζει τη στήριξη της Ευρώπης αλλά και ότι η δική μας Περιφέρεια μπορεί να δείξει το δρόμο για το πώς μπορούν να γίνονται έργα ανάπτυξης, προόδου και δημιουργίας πολλών θέσεων εργασίας”, σημείωσε ο Περιφερειάρχης

Από την πλευρά της, η κ. Cretu συνεχάρη τον Κώστα Μπακογιάννη για την πορεία και την ολοκλήρωση πολλών έργων, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι “γίνεται δουλειά και φαίνεται”.