Νίκη του Γ. Σταθά στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Η “Ανεξάρτητη Αντιμνημονιακή κίνηση Εργαζομένων” του πρώην Βουλευτή (ΛΑΕ) και προέδρου του Ε.Κ. Γιάννη Σταθά επικράτησε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη ψήφισαν 73 αντιπρόσωποι και έλαβαν ο συνδυασμός  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»  42 ψήφους και εκλέγει για το Δ.Σ. 6 έδρες, ο συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» Ε.Κ.Ε 14 ψήφους και 2  έδρες, ο συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΕΣΚ – ΠΑΜΕ 11 ψήφους και 2  έδρες και τέλος ο συνδυασμός «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» 6 ψήφους και εκλέγει για το Δ.Σ. 1 έδρα.

Από τον πρώτο συνδυασμό εκλέγονται ο Γιάννης Σταθάς με 39 ψήφους, ο Γιώργος Καρβούνης με 35, ο Δημήτρης Αγγέλου με 34, ο Φάνης Ψιλόπουλος με 29, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου με 28 και ο Κώστας Κολιούσης με 27 ψήφους.

Από τον δεύτερο εκλέγονται ο Ηλίας Ευθυμίου με 13 ψήφους και ο Σπύρος Σωπασουδάκλης επίσης με 13 ψήφους.

Απο τον τρίτο συνδυασμό εκλέγονται ο Γιώργος Πελέκης με 11 ψήφους και η Αναστασία Τάτση με 9 και από τον τέταρτο συνδυασμό εκλέγεται ο Φώτης Κορδάτος με 6 ψήφους.