Και το Κάστρο… στον πρωθυπουργό. Ρολά και πόρτες κλειστές βρήκαν οι αγρότες. (video-foto)

Κοινοποίηση στα Social Media

Ρολά και πόρτες κλειστές βρήκαν οι αγρότες από τα μπλόκα του Κάστρου και του 90ου χλμ στην προσπάθειά τους να συναντήσουν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία Νίκο Θηβαίο, στο πλαίσιο της συνάντησης που έχει οριστεί με τον πρωθυπουργό αύριο Δευτέρα.

Μετά από απόφαση των γενικών τους συνελεύσεων, επικοινώνησαν με τον βουλευτή, προκειμένου να τον συναντήσουν το πρωί του Σαββάτου στη Λιβαδειά και να τον ενημερώσουν για τα επιπρόσθετα προβλήματα που θα τους δημιουργήσει η εφαρμογή της πρότασης του ασφαλιστικού και του φορολογικού ωστόσο δεν κατέστη δυνατό λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων του βουλευτή.

Οι αγρότες υποστήριξαν οτι ο βουλευτής του αποφεύγει θυροκόλλησαν το ψήφισμά τους και έφυγαν ειρηνικά.

Δείτε το βίντεο από το star Κεντρικής Ελλάδας:


από LAMIASTARGR

Στον πρωθυπουργό και το Κάστρο

Λίγο πριν ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των αγροτών του Κάστρου όπου και αποφασίστηκε στη συνάντηση των μπλόκων με τον πρωθυπουργό αύριο στις 12.00 το μεσημέρι να συμμετάσχει το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Γιώργος Τζαβάρας.mplokoMPOUTAS3

Απόφαση της γενικής συνέλευσης επίσης είναι να συμμετάσχει σε όποια συνάντηση ακολουθήσει με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους και τους μέλλοντός τους.

Υ.Γ. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός οτι κανείς (κανένα στέλεχος) δεν βρέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει τα γραφεία προκειμένου να παραλάβει το ψήφισμα διαμαρτυρίας των αγροτών. Τι θα μπορούσε να υποθέσει κανείς; Υπάρχουν; Αν υπάρχουν αδιαφορούν; Τα συμπεράσματα δικά σας…