ΣΥΡΙΖΑ από άλλον… πλανήτη

Κοινοποίηση στα Social Media

“Η κυβέρνηση έχει τονίσει επανειλημμένως ότι το απόστημα της διαπλοκής θα σπάσει, παρά τα εμπόδια και τα οδοφράγματα που στήνουν οι δυνάμεις που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Και στα ΜΜΕ που λειτουργούν χωρίς άδειες από την στιγμή της δημιουργίας τους, τα συστημικά κόμματα χρωστάνε την ύπαρξη τους. Έφτασε όμως η στιγμή που τα γραμμάτια θα μείνουν απλήρωτα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας.

Για το ασφαλιστικό επισημαίνει οτι “Πρώτη φορά Πρωθυπουργός απευθύνει πρόσκληση στους αγρότες για συζήτηση πάνω σ’ όλα τα ανοιχτά θέματα. Όχι μόνο για το ασφαλιστικό αλλά και για την ανασυγκρότηση της αγροτικής οικονομίας και το πως μπορεί να εξελιχθεί σε ισχυρό παραγωγικό κλάδο. Το ίδιο και για τους επιστήμονες και τους μικρομεσαίους”.

Δεν λέει όμως ο ΣΥΡΙΖΑ από πότε η μείωση των καναλιών, ο περιορισμός δηλαδή της πολυφωνίας συμβάλει στην καταπολέμηση της διαπλοκής. Ίσα – ίσα που η “φίμωση” στην όποια της μορφή αλλιώς αποκαλείται. Και λέω στην όποια μορφή γιατί και για τις περιφερειακές εφημερίδες τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν σε άλλα μονοπάτια.

Όσο για το ασφαλιστικό να θυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι άλλα έλεγε ο Α. Τσίπρας για να υφαρπάξει (έτσι τουλάχιστον είπε ο υπουργός Μεταφορών Π. Σγουρίδης) την ψήφο των ελλήνων και άλλα λέει τώρα. Α και όχι δεν βρέχει…