Σε μαζική συμμέτοχη στο Συλλαλητήριο του Σαββάτου στην Αθήνα καλούν τα συνδικάτα

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο Συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 13 Φλεβάρη στην Αθήνα, στην πλατεία Ομονοίας, ώρα 11 το πρωί θα συμμετάσχει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς και καλεί ολο τον λαό σε μαζική συμμετοχή.

“Συνάδελφοι εργαζόμενοι, Αγρότες , Συνταξιούχοι, Μικρομεσαίοι, Αυτοαπασχολούμενοι , Άνεργοι, παλεύουμε για κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική αξιοπρέπεια, το μέλλον των παιδιών μας, τη ζωή που μας ανήκει. Το μέλλον ανήκει σε μας που το κτίζουμε”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση και παράλληλα σημειώνει οτι θα αναχωρήσει λεωφορείο δωρεάν από το Ζάππειο το Σάββατο στις 8.30΄το πρωί. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ε.Κ. στα τηλέφωνα 22610 28344 και 6946001598

Την συμμετοχή του στο συλλαλητήριο ανακοίνωσε και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς το οποίο έχει βάλει και λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί του Σαββάτου από την πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο).

“Η  μαζική, μαχητική Γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη έδειξε  τη δύναμη που έχουν οι εργάτες, η φτωχομεσαία  αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι  των λαϊκών  στρωμάτων αν αποφασίσουν ενωμένοι να παλέψουν απέναντι στο κοινό εχθρό Κυβέρνηση – κεφάλαιο – ΕΕ. Έγινε ένα μεγάλο  βήμα  για να μην φτάσει στη Βουλή  το νομοσχέδιο  έκτρωμα το οποίο ισοπεδώνει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, διαλύει την κοινωνική ασφάλιση”, τονίζει το Σωματείο .

Και καταλήγει: “Δεν είμαστε μόνοι, το μεγάλο όπλο μας είναι η συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας.

Τα αιτήματα  των αγροτών είναι δίκαια.  Ο αγώνας τους είναι μια σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων. Ενάντια στη συνεχή φοροληστεία που τους θερίζει  και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα”.

Σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο καλούν και τα Συνεργαζόμενα σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ-Δημοσίου-ΟΑΕΕ της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής και καλούν τα μέλη μας να πάρουν δυναμικά μέρος “για να αποτραπεί η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης που προωθεί η κυβέρνηση σε συνεννόηση με την ΕΕ και τους δανειστές”. Κάνει δε γνωστό η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία που θα αναχωρήσουν στις 8 το πρωί από την πλατέια Λ. Κατσώνη.