Έρχονται 24ωροι αποκλεισμοί. Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες

Κοινοποίηση στα Social Media

Ανυποχώρητοι οι αγρότες της Βοιωτίας παραμένουν στα μπλόκα και κλιμακώνουν τον αγώνα τους.

Το Εθνικό οδικό δίκτυο και οι παράδρομοι στο 90ο χλμ στο μπλόκο των αγροτών της Θήβας παραμένουν κλειστοί για 24 ώρες από τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου.

Η συντονιστική επιτροπή των αγροτών του μπλόκου της Θήβας θα συνεδριάσει εκ νέου προκειμένου να καθορίσει τα επόμενα βήματά της και σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζεται στην κατεύθυνση του επ’ αόριστον αποκλεισμού της Εθνικής οδού και των παραδρόμων.

Στο μπλόκο του Κάστρου οι αγρότες απέκλεισαν το Εθνικό οδικό δίκτυο από τις 8.00 το πρωί μέχρι στις 17.00 αφήνοντας ελεύθερους τους παραδρόμους ενώ υλοποιώντας τις αποφάσεις της πρόσφατης σύσκεψης των συντονιστικών επιτροπών των μπλόκων στην Κατερίνη προχωρούν σε 24ωρο αποκλεισμό του δρόμου από τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Στον παλιό Λεβέντη οι αγρότες θα κρατήσουν κλειστή την παλιά Εθνική οδό από τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και τις 10 το βράδυ ενώ και οι ίδιοι θα συμμετάσχουν στον 24ωρο αποκλεισμό που έχει αποφασισθεί για αύριο.