ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! “Πλημμύρισε” η Λιβαδειά, χιλιάδες στους δρόμους (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Χιλιάδες ήταν οι κάτοικοι της Λιβαδειάς και της ευρύτερης περιοχής που συμμετείχαν στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και τις δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις στον πεζόδρομο και την κεντρική πλατεία

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση στη Λιβαδειά από το Εργατικό Κέντρο, τους φορείς και τους συλλόγους που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο. Μεγάλη επίσης ήταν η συμμετοχή των αγροτών που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τα τρακτέρ, επίσης δεν έλειψαν οι μαθητές, ενώ κλειστά παρέμειναν σχεδόν όλα τα καταστήματα της πόλης, ακόμα και οι καφετέριες και τα περίπτερα.

Να πάρει η κυβέρνηση πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία ζήτησαν μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και πρώην Βουλευτής (ΛΑΕ) Γιάννης Σταθάς, οι αγρότες Γιώργος Τακμάκης και Γιάννης Βάγκος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Βασίλης Δαλαμάγκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Καλογρηάς και ο Γραμματέας Νότης Αγνιάδης, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς Νίκος Μπούρας.

Παράλληλα εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

 

ape03

ape04

ape05

ape06

ape07

ape08

ape09

ape010

ape012

 

Εντυπωσιακή και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Η μεγαλύτερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων ετών από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Και εδώ συμμετείχαν αγρότες ενώ εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας.

Ο αγώνας όπως τόνισαν δεν είναι μιας ημέρας αλλά θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση. Την ικανοποίησή τους από την συμμετοχή εξέφρασαν σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Γιώργος Πελέκης, ο γιατρός και Δ.Σ. Πέτρος Αρκουμάνης και ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ Ταξιάρχης Μπούκιος που χαρακτήρισαν το ασφαλιστικό λαιμητόμο ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν οτι στην ίδια κατεύθυνση κινούνται όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάλεσαν σε συμπόρευση με το ΠΑΜΕ.

apepame03

apepame01

apepame02
apepame04

apepame05