Τι κοινό έχουν ο Δ/της της 5ης ΥΠΕ Ν. Αντωνίου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ορχοχμενού Λ. Ρόδη

Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκινάμε με κουίζ. Τι κοινό έχουν ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (πρώην ΛΑΕτζής που παρέμεινε στη θέση για να υπηρετήσει την Υγεία) Νέστωρας Αντωνίου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού; Θα μου πείτε ΤΙΠΟΤΑ. Ναι αλλά γιατί;;;. Την προσοχή σας παρακαλώ…

Χθες συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς με την συμμετοχή του κ. Αντωνίου και φορέων της ευρύτερης περιοχής για τα προβλήματα στο νοσοκομείο της πόλης.

Ξεπερνώ αυτά που είπε ο Βουλευτής Νίκος Θηβαίος οτι πρέπει να περιμένουμε το νέο Διοικητή του νοσοκομείου διότι ο Διοικητής ούτε κάνει προσλήψεις προσωπικού ούτε δίνει χρήματα για την λειτουργία του νοσοκομείου. Αυτά τα κάνει η κυβέρνηση.

Και κάτι άλλο για να μη κοροϊδευόμαστε, το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί μόνο αν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι (πολιτικοί και υπηρεσιακοί) το δουν από την οπτική γωνία του πολίτη, του ασθενή και όχι από τον τίτλο και τη θέση που κατέχει ο καθένας.  

Επιστρέφουμε λοιπόν. Ο Ν. Αντωνίου ήλθον είδον και απήλθον. Μίλησε για αρκετή ώρα χωρίς επί της ουσίας να πει ΤΙΠΟΤΑ. Ο Λ. Ρόδης επίσης δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ γιατί (τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ορχομενού) δυστυχώς δεν τον είδε οτι ήταν στην αίθουσα η Πρόεδρος του Δ.Σ. Λιβαδειάς Ελίζα Γεωργαντά. Και λέω δεν τον είδε διότι δεν υιοθετώ αυτά που λένε ορισμένοι οτι τον είδε αλλά τον “έγραψε”.

Ο κ. Ρόδης πάντως από την πλευρά του έκανε οτι ήταν δυνατόν για να τον δει η κυρία Πρόεδρος, βέβαια όπως είναι κατανοητό δεν μπορούσε να πεί: sorry είμαι και εγώ εδώ! Έτσι λοιπόν έβηξε, ξερόβηξε, μιλούσε, σχολίαζε ενώ άλλαξε και 5-6 θέσεις αλλά πάλι τίποτε παρόλο που το κατακκόκινο μπλουζάκι τραβούσε τα βλέμματα ολυμπιακών αλλά και παναθηναϊκών.

Για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτό

ro3re2ro1