Πρόσκληση επιδοτούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Κοινοποίηση στα Social Media

epimelitirioΟ Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου ΟΠΕ Α.Ε. και το Επιμελητήριο Βοιωτίας  στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων-ΕΕΔΕ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΠΣΕ, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος – ΣΕΒΕ, και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης – ΣΕΚ, ανακοινώνει την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης διάρκειας 40 ωρών, για εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και το οποίο θα διεξαχθεί το 2ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου  2013.

Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει ως αντικείμενο το Διεθνές Εμπόριο και τις Εξαγωγές στην πράξη, την υλοποίηση του οποίου θα αναλάβουν καταξιωμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές από το χώρο του διεθνούς εμπορίου, του marketing, της προώθησης των εξαγωγών, της συσκευασίας και της διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα κατάρτισης  θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του, θα διαρκέσει 2 εβδομάδες  και θα  περιλαμβάνει 20 ώρες εβδομαδιαίως (ήτοι Δευτέρα έως Παρασκευή απόγευμα 6 ώρες, Σάββατο 8 ώρες). Σημειώνουμε, ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως αμοιβή για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το ποσό των 5 € μικτά την ώρα.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, καλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον το επιθυμούν και πληρούν τα σχετικά κριτήρια, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013.

Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς ή με e-mail μία μόνο αίτηση συμμετοχής, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, Φουντάς Ευάγγελος, τηλ. 22610 28281 fax: 2261021347 & e-mail fountas@viotiachamber.gr καθώς και να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr