Τοπολιάτης: Είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα

Κοινοποίηση στα Social Media

topoliat«Η Βοιωτία είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη Ένωση στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ και Ταμίας της ΕΠΟ Βαγγέλης Τοπολιάτης κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Τα μέλη – σωματεία ενέκριναν τα πεπραγμένα του Διοικητικού απολογισμού καθώς και τον οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου έτους. Επίσης υποβλήθηκε και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2013.

Ο Βαγγέλης Τοπολιάτης επιτακτικά ζήτησε από τις διοικήσεις των ομάδων να βοηθήσουν το συνεχιζόμενο έργο της Ένωσης και επίσης να βοηθήσουν και τους νέους διαιτητές τονίζοντας πως «αν δεν το κάνουμε τότε δεν θα έχουμε διαιτητές να διευθύνουν τα παιχνίδια«.

Επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός οτι αυτή τη στιγμή η Βοιωτία εκπροσωπείται στα θεσμικά όργανα της ΕΠΟ με τρείς Βοιωτούς παράγοντες. Τον ίδιο ως ταμία, τον Δημήτρη Καλύβα ως μέλος της ΚΕΔ και τον Γιάννη Κομπότη ως εκπρόσωπο της Σοουπερλίγκα στην ΕΠΟ.

«Κάναμε τα πάντα και θα συχεχίσουμε το έργο μας. Είμαστε ως Ένωση πρώτη στην Ελλάδα κι εκεί θα μείνουμε. Απλά εκείνο που θέλω να πω είναι οτι πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση και τίποτα παραπάνω» θα καταλήξει ο Βαγγέλης Τοπολιάτης.

Επίσης ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΒ Σταύρος Φλώτσιος αναφέρθηκε στους OLYMPUS DIGITAL CAMERAνέους διαιτητές: «Έχουμε 40 νέα παιδιά για διαιτητές. Πάμε πάρα πολύ καλά αλλά θα πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή και περισσότερο οι παράγοντες που πρέπει να βοηθήσουν αυτά τα νέα παιδιά. Λάθη θα γίνονται αλλά μέσα από αυτά όλοι θα μάθουμε».

Από το http://stereasports.com/