Διαμαρτυρία από την ΠΑΣΕΒΕ για το ασφαλιστικό στον ΟΑΕΕ στη Λιβαδειά (video – φωτο)

Κοινοποίηση στα Social Media

Μέλη της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων στη Λιβαδειά πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΕ.

“Το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό αποτελεί ταφόπλακα για τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, τόνισε ο εκπρόσωπος της Γραμματείας Λιβαδειάς της ΠΑΣΕΒΕ Ταξιάρχης Μπούκιος και συμπλήρωσε: “Διαμαρτυρόμαστε  και εκφράζουμε την αντίθεσή μας για το νέο ασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο καταργεί κάθε έννοια κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης. Εμείς αυτό δεν θα το δεχτούμε, είναι απαράδεκτο και το αντιλαϊκό και καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια μια υπόθεση που πλέον αφορά την επιβίωση μας, γεγονός που καθιστά τον αγώνα μονόδρομος”.

Παράλληλα κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο “μαζί με το ΠΑΜΕ και τα λαϊκά στρώματα που πλήττονται από αυτήν την πολιτική στις 7 το απόγευμα την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς” και “στη κινητοποίηση την ημέρα της απεργίας στις 4 Φεβρουαρίου που θα προβούμε και σε αποκλεισμό της Εφορίας από το πρωί”.