Ο Δήμος Ορχομενού βράβευσε τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Δήμος Ορχομενού βράβευσε στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους φορέων αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου τους εισαχθέντες από το Γενικό Λύκειο Ορχομενού και από τις Λυκειακές Τάξεις Ακραιφνίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2015.

Η εκδήλωση άρχισε με την τοποθέτηση του Διευθυντή του Λυκείου Ορχομενού Χρήστο Δαμιανίδη που συνεχάρη τους φοιτητές, τις φοιτήτριες, τους γονείς και τους καθηγητές τους.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής των Λυκειακών Τάξεων του Ακραιφνίου Μανώλης Κεσόγλου αφού έδωσε συγχαρητήριά στους επιτυχόντες, τόνισε πως θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο που περνάει η χώρα μας, τονίζοντας όμως οτι ποτέ δεν πρέπει να σταματήσουν να προσπαθούν.
Τέλος ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος συνεχάρη με τη σειρά του τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες και έδωσε μια συμβουλή και μια ευχή για να προσπαθούν πάντοτε για το καλύτερο ώστε να δικαιώσουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους γονείς τους που μαζί τους έδωσαν και δίνουν αγώνα για την επιτυχία τους. Επίσης ευχήθηκε κάποια στιγμή να επιστρέψουν στον τόπο τους που χρειάζεται νέους ενεργούς πολίτες, και να συμβάλλουν στην καλυτέρευση της ζωής όλων.
Τους επαίνους απένειμαν οι Διευθυντές κ.κ. Δαμιανίδης και Κεσόγλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάμπρος Ρόδης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Ζυγογιάννης και ο Δήμαρχος κ. Υπερήφανος.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μεταξύ άλλων και οι καθηγητές του Λυκείου Ορχομενού Γιάννης Χελιώτης και Νίκος Καβαλάρης καθώς και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μπαμπλέκος.

Οι εισαχθέντες από το Λύκειο Ορχομενού:
1. Ανέστη Ηλιάνα
2. Αράπι Μαρία
3. Βέργου Ευγενία
4. Γαλανάκου Χριστίνα
5. Δράκου Ευθυμία
6. Εκμετζόγλου Χρυσούλα
7. Ζυγογιάννης Κων/νος
8. Καούρα Παναγιώτα
9. Καραβαγγέλη Μαρία
10. Καράλας Λουκάς
11. Καραχάλιου Αργυρώ
12. Κατσαβριάς Δημήτριος
13. Κιαλιού Νικολέττα
14. Κουτσοθόδωρος Ιωάννης
15. Κουτσοθόδωρου Αναστασία
16. Κρεμμύδας Άγγελος
17. Μπαστούνης Γεώργιος

18. Μπαστούνης Σωτήριος
19. Μύθης Νικόλαος
20. Οικονόμου Δημήτριος-Γεώργιος
21. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης
22. Παπαλάμπρου Αθανάσιος
23. Παπανικολάου Αναστασία
24. Παύλου Ελένη
25. Πεκίνι Μπλεόνα
26. Πότκα Γκαμπριέλα
27. Σάλτα Ειρήνη
28. Σπυροπούλου Άννα
29. Τζουμάνη Παναγιώτα
30. Τσαγαλά Αθηνά
31. Τσαπρούνη Κωνσταντίνα
32. Χίνης Λεωνίδας

Οι εισαχθέντες από το Λύκειο Ακραιφνίου:
33. Καμηλιού Κωνσταντίνα
34. Μαυροδήμος Χαράλαμπος
35. Φραγκάκη Ελένη
36. Λίγγος Αλέξανδρος
37. Χατζή Νικολέτα