Τον πρόεδρο του ΕΠ. Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη τίμησαν οι συνταξιούχοι έμποροι της Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη τίμησε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων Λεβαδειάς “Άγιος Ρηγίνος” στην ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης ποίτας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου στο κέντρο «Στοά».

Η εκδήλωση άνοιξε με τις οι ευλογίες της Εκκλησίας, από τον π. Δοσίθεο και τον π. Θεόδωρο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας ενώ χαιρετισμό απεύθυναν η Πρόεδρος του συλλόγου Πόπη Καθάριου και οι εκπρόσωποι των αρχών, ενώ παραβρέθηκε και η Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Γεωργία Παπαδάκου.

Στο ανοικτό κάλεσμα του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος, η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά, η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Περγαντάς και ο εκπρόσωπος της ΚΕΕ και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Αλέκος Μητάς.

Τέλος, ο  κ. Αγνιάδης ως τιμώμενο πρόσωπο ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου για τη συνεργασία τους και την τιμή που επεφύλαξαν στο πρόσωπό του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των ημερών πυ δεν είναι άλλο από το ασφαλιστικό.

“Εύχομαι η χρονιά που έφυγε να πάρει μαζί της όλα τα επώδυνα μέτρα για να μπορέσουμε το 2016 και εμείς σαν αγορά και εσείς ως συνταξιούχοι να απομακρυνθούμε από αυτή τη δυσχερή κατάσταση που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία. Τώρα στο ασφαλιστικό πληρώνουμε την κατασπατάληση των αποθεμάτων των ασφαλιστικών ταμείων της περασμένης εικοσαετίας και όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε να σώσουμε όχι μόνο την οικονομία αλλά και την κοινωνία”, επεσήμανε ο κ. Αγνιάδης και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με γεύμα και ολοκληρώθηκε με γλέντι.

emp2 emp3 emp4