17 συλλήψεις χτες στη Στερεά: 7 στη Θήβα, 1 στη Λιβαδειά, 1 στον Ορχομενό

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:

Πέντε (5) ημεδαποί και ειδικότερα δύο άνδρες και μία γυναίκα σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς τουΤμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας άνδρας επίσης στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, καθώς και ένας άντρας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε βάρος της ημεδαπής εκκρεμούσε επιπλέον καταδικαστική Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών, ομοίως για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα ένας στον Ορχομενό Βοιωτίας, ένας στη Χαλκίδα και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού και των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας & Άμφισσαςαντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και απειλή. Κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και τέσσερα (4) φυσίγγια αυτού.

Τρεις (3) αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Γ’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παράβαση σε κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.