Με επιτυχία η εκδήλωση “Το πνεύμα των Χριστουγέννων στην καρδιά του ανθρώπου”, στα Χώστια

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χωστίων η εορταστική εκδήλωση «Το πνεύμα των Χριστουγέννων στην καρδιά του ανθρώπου», την οποία διοργάνωσαν η Χορευτική Ομάδα ε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών και την Χορωδία Χωστίων. Στην Εκδήλωση συμμετείχαν ο Σύλλογος Γυναικών Δομβραίνας, ο Σύλλογος Ευρυτάνων Νομού Βοιωτίας, Τα Άγραφα, η Χορωδία Χωστίων και  η Χορευτική Ομάδα Χωστίων.

Η Χορευτική Ομάδα που στην συγκεκριμένη εκδήλωση εντυπωσίασε με την παρουσία της και “έκλεψε” το θερμό χειροκρότημα του κοινού ξεκίνησε την δεκαετία του 1980 και η δράση της είναι αισθητή στην ευρύτερη περιοχή. Με το πέρασμα των χρόνων πολλοί ήταν οι δάσκαλοι που πέρασαν από αυτή την Χορευτική Ομάδα, ανάμεσά τους είναι ο Παναγιώτης Παλλικάρης, ο Γεώργιος Λούκας, ο Χαράλαμπος Μαρίνης και τώρα ο Γιώργος Καρβούνης.

Η Χορευτική Ομάδα Χωστίων αποτελείται από 18 μέλη και κάθε χρόνο στα Χώστια, διοργανώνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η όποια συχνά συνοδεύεται και από Χριστουγεννιάτικο bazaar. Από την αρχή του χρόνου προετοιμάζεται για το καθιερωμένο Πασχαλινό bazaar ενώ και το καλοκαίρι διοργανώνει καλοκαιρινή παράσταση, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Να σημειωθεί τέλος οτι τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας Χωστίων συμμετέχουν και σε  εκδηλώσεις διαφόρων άλλων Χορευτικών Συλλόγων.

xos3

xos2