Με λαμπρότητα, θρησκευτική κατάνυξη αλλά και μηνύματα πρός κάθε κατεύθυνση τα Θεοφάνεια στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Με κάθε λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκαν στη Λιβαδειά στις πηγές της Κρύας τα Άγια Θεοφάνεια παρουσία εκπρόσωπων των τοπικών αρχών και πλήθους πιστών που επωφελήθηκαν από τις καλές καιρικές συνθήκες και την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία.

Ο κόσμος προσήλθε την Τετάρτη το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς και στη συνέχεια παρακολούθησε την τελετή του καθαγιασμού των υδάτων όπου τρείς νεαροί βούτηξαν στα παγωμένα νερά της Κρύας και έπιασαν τον Σταυρό.

Τα μηνύματα αφορούσαν για ακόμα μια φορά αφορούσαν κυρίως στην φώτιση των κυβερνόντων στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που κυριαρχεί.

“Τα Άγια Θεοφάνεια, μας φέρνουν πιο κοντά στο νόημα και το μήνυμα αυτής της μεγάλης εορτής. Μας δείχνουν τη σχέση την τέλεια των προσώπων της Αγίας τριάδας και μας καλεί όλους τους πιστούς να μιμηθούμε για να έχουμε στη ζωή μας και αγάπη όσο γίνεται αληθινή και γνήσια και αλληλεγγύη και ενίσχυση και προπαντός συνεργασία για ότι όμορφο για οτι αληθινό σ’ αυτή μας τη ζωή”, σημείωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και πρόσθεσε: “Γι’ αυτό λοιπόν σήμερα από την όμορφη πόλη της Λιβαδειάς την αρχοντοπούλα της Ρούμελης μετά τον Αγιασμό των υδάτων στις πηγές της Κρύας ευχόμαστε σε όλους δύναμη, υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον. Με καινούργιους τρόπους, με αληθινές τοποθετήσεις και προπαντός με ενότητα και αγάπη για τον κοινό αγώνα. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά”.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου ευχήθηκε “υγεία, δύναμη και αισιοδοξία σε όλους τους δημότες, σε όλους τους πολίτες” και συνέχισε: “Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ελπίζουμε και η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί. Κάθε βήμα που κάνουμε είναι σημαντικό και αυτή η χρονιά εκτιμώ οτι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη με βήματα σταθερότητας προς την ανάπτυξη της χώρας”.

Η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά δήλωσε: “Είθε το άγιο πνεύμα να φωτίσει τις σκέψεις, τις δράσεις, τις πράξεις μας, ήθε το Άγιο πνεύμα να φωτίσει αυτούς που μας κυβερνούν έτσι ώστε να οδηγούνται οι λαοί σε δρόμους δημοκρατίας και ανάπτυξης. Χρόνια πολλά σε όλους”.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης επεσήμανε μεταξύ άλλων: “Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν στη Λιβαδειά τα φώτα στο μαγευτικό τοπίο της κρύας με πλήθος πιστών να παρακολουθεί την τελετή. Εύχομαι να φωτιστούν εκείνοι που μας κυβερνούν και με ενότητα και ομοψυχία να βγούμε από την ανηφόρα των μέτρων, χρόνια πολλά και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”.

Χρόνια πολλά σε όλους “με υγεία και δύναμη και μια καλύτερη χρονιά” ευχήθηκε ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Κουτσούμπας ενώ ο πρώην Βουλευτής με τη ΛΑΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς Γιάννης Σταθάς αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και “καλή φώτιση” ευχήθηκε “η σημερινή κυβέρνηση που αποδείχθηκε η χειρότερη και η πιο μνημονιακή όλων να φύγει όσο το δυνατόν συντομότερα”.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους καθώς επίσης “καλή φώτιση” στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση με την ευκαιρία των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

ag02 ag03 ag04 ag05 ag06 ag07 ag08 ag09 ag010v