Γέμισε “Αη Βασιλίδες” η πλατεία της Λιβαδειάς παρά την χιονόπτωση, από το… παντός καιρού “Γαϊτανάκι”

Κοινοποίηση στα Social Media

Την δική του πολύχρωμη πινελιά χαράς στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου για το καλωσόρισμα του 2016 παρά την χιονόπτωση έβαλε το πρωί παραμονή πρωτοχρονιάς, ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς «Το Γαϊτανάκι» πιστός στο ραντεβού του με τους μικρούς και μεγάλους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σύλλογος αποδείχθηκε πάντως καιρού και τα μέλη του ντυμένα Αη Βασίληδες ψάλλοντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα πήγα στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς όπου μοίρασαν δώρα στα παιδιά ενώ παράλληλα συγκεντρώνονταν και τρόφιμα προκειμένου να μοιραστούν σε όσους έχουν ανάγκη.

“Κάνουμε οτι μπορούμε για να δώσουμε μια νότα χαράς στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Η χιονόπτωση και το κρύο δεν κατάφεραν να μας σταματήσουν και για άλλη μια φορά καταφέραμε και εμείς από την πλευρά μας να συμβάλλουμε στην διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος στην Λιβαδειά σε μια περίοδο που αυτό είναι αναγκαίο όσο πότε λόγο της πολύπλευρης και όχι μόνο οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Ανέτας.

Επίσης ο κ. Ανέτας κάλεσε τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στις δράσεις του Συλλόγου οι οποίες παράλληλα με την προετοιμασία για τις απόκριες (που όπως είπε φέτος θα σημειωθούν πολλές εκπλήξεις) θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

gai02 gai03