Δύο αυτοκίνητα δώρισε η “Αλουμίνιον της Ελλάδος”, στην Α.Δ. Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Δύο επιβατηγά αυτοκίνητα, δωρεά της «Αλουμίνιο της Ελλάδος ΒΕΑΕ» προς το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς παρέλαβαν ο Διευθυντής του Νομού, Ταξίαρχος Νικόλαος Γεωργακόπουλος και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, Α/Α’ Γεώργιος Νικολόπουλος οι οποίοι και απένειμαν τιμητική πλακέτα στην εταιρία την οποία εκπροσώπησαν ο Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναπληρωτής Διευθυντής
Γιώργος Γεωργαλάς, και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Γιάννης Καραβάς.

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή σας την πρωτοβουλία, γι’ αυτήν τη δωρεά των οχημάτων η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση και βελτίωση της καθημερινής αστυνόμευσης στην πόλη μας. Η προσφορά σας και η δωρεά σας αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, σήμερα, λόγω  και της κρίσεως που υπάρχει και διέρχεται η χώρα μας. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω ότι, παρά τις δυσκολίες οι οποίες αναμφισβήτητα υπάρχουν, η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό να ανταποκριθεί με συνέπεια στα καθήκοντά της, να αντιμετωπίσει με επιτυχία την εγκληματικότητα και να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στον πολίτη”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργακόπολος.

Και πρόσθεσε πως η δωρεά αυτή “θα μετατραπεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς σε παροχή σημαντικών υπηρεσιών προς την κοινωνία και τους πολίτες και να σας απονείμουμε τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της γενναιόδωρης προσφοράς”.

Καταλήγοντας ευχαρίστησε και εκ μέρους και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Ανδρέα Αποστολόπουλου και ευχήθηκε στους εκπροσώπους της εταιρίας  “καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε εσάς, στο προσωπικό της εταιρείας σας και στις οικογένειές σας».

Ο κ. Γεωργαλάς σημείωσε μεταξύ άλλων: “Η χώρα περνά δύσκολες μέρες, όπως και οι επιχειρήσεις και ακόμα περισσότερο οι επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται στο τομέα των μετάλλων λόγω των χαμηλών διεθνών τιμών. Ωστόσο προσπαθούμε και εμείς να συμβάλλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και στο μέτρο του δυνατού για να διευκολυνθεί το έργο της αστυνομίας, οι υπηρεσίες επιστρέφουν στους πολίτες και αυτό είναι σημαντικό”

Τέλος ο κ. Καραβάς επεσήμανε: “Η Αλουμίνιον της Ελλάδος με τη δωρεά της αυτή στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Αστυνομία και το έργο της. Στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα και οι πολίτες της το αίσθημα ασφαλείας και η ειρήνη παραμένουν ζητούμενο και ευχή των ημερών. Νομίζω πως κάθε πολίτης μπορεί να συμβάλει στο έργο της αστυνομίας με τη συμπεριφορά του τη στάση τους. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά, με υγεία και χαρά”.