Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Π. Ε. Βοιωτίας , την Μητρόπολη και το Σύλλογο Πολυτέκνων

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π. Ε. Βοιωτίας, Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τη συμμετοχή της Π. Ε.  Βοιωτίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών &  Λεβαδείας και του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς.

Την   πολύ όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχές του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης, η  Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε.  Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ.κ. Γεώργιος και ο Προέδρος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Λιβαδειάς , κ.  Νικολάος Σανιδάς.

Τα παιδιά του Μητροπολιτικού Ωδείου και οι Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητροπόλεως,  με τα τραγούδια τους, ξύπνησαν το Πνεύμα των Χριστουγέννων στο νου μικρών και μεγάλων και έφεραν όλους μας κοντά στο σπήλαιο της Βηθλεέμ πλημμυρίζοντας  την ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων.

   «Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών με τα δώρα στην αγκαλιά τους ήταν η αποκορύφωση της λιτής αυτής εκδήλωσης, γιατί Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και τα παιδιά σημαίνουν αγάπη, χαμόγελο και αισιοδοξία» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης κ.Φανή Παπαθωμά και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες

polit1 polit6 polit5 polit4
polit2