Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και η Θήβα

Κοινοποίηση στα Social Media

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σήμανε, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Θηβαίων με τη φωταγώγηση του  χριστουγεννιάτικου δέντρου της κεντρικής πλατείας της Θήβας.

Δεκάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και τη βροχή, βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία για να διασκεδάσουν με τους “Αμπάρτζαλους”, την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και τους KINGS, το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας.

Η εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Θηβαίων με το Δημοτικό Οργανισμό και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, ξεκίνησε με εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευής γράμματος για τον Αϊ – Βασίλη,  παιχνίδια-διαγωνισμούς , μπαλονοκατασκευές και  facepaiting από τους Αμπάρτζαλους, στα τρία υπέροχα φωτισμένα ξύλινα σπιτάκια που τοποθετήθηκαν στην πλατεία.

Στο ένα μάλιστα βρισκόταν ο  Αϊ- Βασίλης, όπου τα παιδιά μπορούσαν να τον δουν, να του μιλήσουν και να πάρουν φεύγοντας το δωράκι τους.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου μαζί με το συγκρότημα KINGS και τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου, φωταγώγησε το δέντρο.

Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μαθητές του Ωδείου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Νίκης Πανταζάτου και η εκδήλωση έκλεισε με τα αγαπημένα τραγούδια των KINGS, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση με χορηγούς το νέο ραδιοφωνικό σταθμό της Βοιωτίας YOLO 102,1 fm,  τα καταστήματα  Θέατρο, Vetro, Αθηναϊκό, Funky, Μotel, Plaza και το roomnews.gr.

Από την εκδήλωση δεν έλειπαν και οι εθελοντικές παρουσίες με κεράσματα από τον Σύλλογο Γυναικών “Ισμήνη”, τη Χ.Ε.Ν. Θήβας, τον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος” και το Κ.Α.Π.Η. Θήβας. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι συμπληρώθηκε με προσφορές γλυκισμάτων και αναψυκτικών από ζαχαροπλαστεία,  αρτοποιεία και super market της περιοχής.

Παράλληλα με τη φωταγώγηση του δέντρου, διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κοινωνικό  Παντοπωλείο συγκέντρωση τροφίμων και στήθηκε το “Δέντρο της Αγάπης” με  προϊόντα μακράς διαρκείας.  Επίσης, στα πλαίσια της εν λόγω εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Θηβαίων παρέδωσε έπαινο  στον Σύλλογο Εργαζομένων της Εταιρείας Μόρνος Α.Ε.  για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων, την ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

denth