Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Δ.Ε. Βαγίων Δήμου Θηβαίων

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση υποδέχτηκαν τα Βάγια  τα Χριστούγεννα, εκδήλωση που  διοργάνωσε η Πολιτιστική Ομάδα Βαγίων με την υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων  του Δήμου Θηβαίων, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Βαγίων για να στολίσουν το δέντρο των ευχών, να στείλουν το γράμμα τους στον Aϊ- Βασίλη, να κόψουν την πίτα του, να βάψουν τα πρόσωπά τους με χρώματα, να τραγουδήσουν στο πνεύμα των Αγίων Ημερών και να ακούσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Παράλληλα υπήρχαν και κεράσματα για τους παρευρισκόμενους.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου μαζί με τη μικρή Μαριλένα, ευχόμενος η Γέννηση του Θεανθρώπου να δώσει σε όλους δύναμη, πίστη και ελπίδα και ο νέος χρόνος που θα έρθει να φέρει χαρά και αισιοδοξία και υγεία.

Ο Δήμος Θηβαίων και η Δ.Ε. Βαγίων ευχαριστούν θερμά γι’ αυτή την υπέροχη γιορτή την Πολιτιστική Ομάδα Βαγίων και όλους τους συμμετέχοντες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο permissospress.blogspot.gr : http://permisospress.blogspot.gr/2015/12/blog-post_303.html