Η Π.Ε. Βοιωτίας μοιράζει 22 τόνους ακτινίδια

Κοινοποίηση στα Social Media

H Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π. Ε Βοιωτίας, μετά από την συνεργασία της με την Οργάνωση Παραγωγών Ο.Π. Α.Σ. «ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ» παρέλαβε 22 τόνους ακτινίδια με σκοπό την δωρεάν διανομή τους κατά προτεραιότητα στους δικαιούχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης αλλά και σε εξυπηρετούμενους των κοινωνικών παντοπωλείων του νομού μας και στους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η πράξη αυτή είναι στα πλαίσια της εφαρμογής του κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτατα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ.πρωτ. 3320/89565/14-8-15 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η Περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας και η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την Εταιρία ΣΠΑΡΟΣ Α.Ε.- Αντιπροσωπείες Διανομές “για την άμεση ανταπόκριση τους  για συνδρομή στην όλη προσπάθεια και δωρεάν παραχώρησης χώρου αποθήκευσης των προϊόντων” επίσης ευχαρίστησαν και “όλους τους Δήμους του Νομού και την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, οι οποίοι με την συνεργασία και την άμεση κινητοποίησή τους είναι οι εγγυητές της υλοποίησης τόσο αυτού του προγράμματος όσο και επόμενων που θα ακολουθήσουν”.

Δήμος Λιβαδειάς 7 ΠΑΛΕΤΕΣ

Δήμος Θήβας 6 ΠΑΛΕΤΕΣ

Δήμος Τανάγρας 4 ΠΑΛΕΤΕΣ

Δήμος Ορχομενού 3 ΠΑΛΕΤΕΣ

Δήμος Αλιάρτου 2 ΠΑΛΕΤΕΣ

Δήμος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας 1 ΠΑΛΕΤΑ

Ιερά Μητρόπολη 3 ΠΑΛΕΤΕΣ