Διανομή πορτοκαλιών από την Π.Ε. Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλευρό των πολιτών η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και η Π.Ε.Β, με τη δωρεάν διανομή πορτοκαλιών, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε.Β.

Την 8/12/15 η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π. Ε Βοιωτίας, μετά από την συνεργασία της με την Οργάνωση Παραγωγών ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ Α.Ε.ΣΑ.Ε που εδράζει στην ΠΥΡΓΕΛΑ ΑΡΓΟΥΣ, θα παραλάβει 24 τόνους πορτοκάλια, με σκοπό την δωρεάν διανομή τους κατά προτεραιότητα στους δικαιούχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης αλλά και σε εξυπηρετούμενους των κοινωνικών παντοπωλείων του νομού μας και στους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η πράξη αυτή είναι στα πλαίσια της εφαρμογής του κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτατα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ.πρωτ. 3320/89565/14-8-15 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π. Ε Βοιωτίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρία ΣΠΑΡΟΣ Α.Ε.-Αντιπροσωπείες Διανομές για την άμεση ανταπόκριση τους για συνδρομή στην όλη προσπάθεια και δωρεάν παραχώρησης χώρου αποθήκευσης των προϊόντων.

Επίσης ευχαριστούμε και όλους τους Δήμους του Νομού μας και την Ιερά Μητρόπολη Θηβών & Λεβαδείας, οι οποίοι με την συνεργασία και την άμεση κινητοποίησή τους είναι οι εγγυητές της υλοποίησης τόσο αυτού του προγράμματος όσο και επόμενων που θα ακολουθήσουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ