Με το Γ.Γ.του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Είναι πολύ σημαντικό για τις τοπικές κοινωνίες κυρίως της Ελληνικής περιφέρειας, οι πολιτικοί εκπρόσωποι νομών και αυτοδιοικητικοί, να συναντώνται με μέλη της εκάστοτε κυβέρνησης, ώστε να προωθούν λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον τόπο τους.

Καλό θα είναι ωστόσο, καθώς έχουμε πλέον ξεπεράσει τη σφαίρα της επικοινωνίας για την επικοινωνία και αγγίζουμε αισίως την επικοινωνία για την ουσία, να στεκόμαστε στα αποτελέσματα τέτοιων συναντήσεων.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; (και το λέμε καλοπροαίρετα και χωρίς καμία δόση αντιπολίτευσης)

Καλή η συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με τον Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα όπως η αναδιάρθρωση αμπελιών, άμεση πληρωμή δικαιούχων ενταγμένων σε αγροπεριβαντολογικά προγράμματα, (μείωση νιτρορύπανσης, βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία), πληρωμές σχεδίων βελτίωσης, πορεία αναδασμών και διάφορα θέματα σχετικά με την ορθολογική χρήση νερού Κωπαίδας (αντιπλημμυρικά  έργα, νέες ηλεκτροδοτήσεις, τεχνικά έργα, διαμορφώσεις δρόμων κ.λ.π.) αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα.

  • Θα πληρωθούν άμεσα οι δικαιούχοι αγροπεριβαλλοντικών προγραμμάτων και πότε;
  • προχωρά η αναδιάρθρωση των αμπελώνων και πότε ολοκληρώνεται;
  • πότε θα πληρωθούν τα σχέδια βελτίωσης;
  • πως εγγυώνται την ορθολογική διαχείριση υδάτινων πόρων;
  • ποια αντιπλημμυρικά προωθούνται, πότε ξεκινάνε με πόρους από που;

Αυτό έχει ο ανάγκη να ακούσει ο κόσμος. Ουσία.

Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας:

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Νίκο Στουπή, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αν. Προιστάμενος της ΔΑΟΚ και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π. Ε. Βοιωτίας καθώς και  υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση αγροτικών θεμάτων, όπως αναδιάρθρωση αμπελιών, άμεση πληρωμή δικαιούχων ενταγμένων σε αγροπεριβαντολογικά προγράμματα, (μείωση νιτρορύπανσης, βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία), πληρωμές σχεδίων βελτίωσης, πορεία αναδασμών και διάφορα θέματα σχετικά με την ορθολογική χρήση νερού Κωπαίδας (αντιπλημμυρικά  έργα, νέες ηλεκτροδοτήσεις, τεχνικά έργα, διαμορφώσεις δρόμων κ.λ.π.)

«Η συνάντηση απέβη ιδιαιτέρως δημιουργική και παραγωγική, με την συνεργασία του Γενικού Γραμματέα κ. Νίκου Στουπή, έτσι ώστε να δοθεί λύση σε πολλά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της Βοιωτίας» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.