Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους να ενεργούν και όχι “Μαυρογιαλούρους”, τονίζει ο Γ. Ντασιώτης σε επιστολή του πρός τον Σ. Θεοδωράκη

Κοινοποίηση στα Social Media

Για την παρέμβαση του Βουλευτή του “Ποταμιού” Γιώργου Μαυρωτά ο οποίος με ερώτησή του τάσσεται κατά της κατάργησης του Α.Τ. Βαγίων απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιών Γιώργος Ντασιώτης

υποστηρίζοντας οτι η προσέγγιση του θέματος “είναι απολύτως επιδερμική και φαίνεται πως στοχεύει στην ικανοποίηση συγκεκριμένου κοινού, χωρίς να σταθμίζει δεδομένα”, πράγμα που όπως σημειώνει χαρακτηριστικά δεν ταιριάζει σε σύγχρονο κόμμα.

“Ο κ. Μαυρωτάς αποφάνθηκε πως το Α.Τ Βαγίων κακώς κλείνει γιατί, εκτός των άλλων αστυνομεύει και την Δ.Ε. Θεσπιών του Δήμου Αλιάρτου, επισημαίνει ο Δήμαρχος και προσθέτει πως έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Μαυρωτάς ότι “το όνομα του Δήμου είναι Αλιάρτου-Θεσπιέων και όχι Αλιάρτου και είναι ο μόνος από τους έξι του Νομού Βοιωτίας που δεν έχει Αστυνομικό τμήμα ενώ  η περιοχή ευθύνης του αστυνομεύεται από τρεις  διαφορετικές δομές ,δύο εκ των οποίων εδρεύουν  σε άλλους Δήμους, δημιουργώντας εικόνες και καταστάσεις γραφικές”.

Καθώς και οτι “στο σχέδιο Αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας προτείνεται ένα αστυνομικό τμήμα σε κάθε καλλικρατικό Δήμο, που είναι απολύτως ορθό και κατά συνέπεια η Δ.Ε. Θεσπιών του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διεκδίκησης του Δήμου Θηβαίων, προκειμένου να κρατήσει ανοικτό το Α.Τ. Βαγίων που απέχει μόλις πέντε χιλιόμετρα από τη Θήβα, αλλά να αποτελέσει χώρο ευθύνης του υπό δημιουργία Α.Τ. Αλιάρτου-Θεσπιέων”.

Καταλήγοντας ο Γ. Ντασιώτης υπογραμμίζει: “Ο κ. Μαυρωτάς, ασχολούμενος με μια άλλη εκλογική περιφέρεια, πέραν αυτής που εκλέγεται, προφανώς κατ εντολή του κόμματος καλό είναι να την μελετήσει και να πάρει όλες τις πληροφορίες και όχι επιλεκτικά ότι του δίνει ο καθένας. Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους να ενεργούν και ένα νέο κόμμα χρειάζεται τον κ. Μαυρωτά και όχι τον κ. Μαυρογιαλούρο”.