Τα ΜΜΕ βοηθούν να βρεθούν και να συλληφθούν οι δράστες που σκότωσαν και κρέμασαν αλεπού στη Γκιώνα – Μεγάλη η ανταπόκριση

Κοινοποίηση στα Social Media

Η διεύθυνση του Δασικού Χωριού Καψίτσα ευχαριστεί όλα τα μέσα ενημέρωσης που ανταποκρίθηκαν μετά την είδηση σχετικά με το αποτρόπαιο θέαμα στη Γκιώνα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, επιτήδιοι σκότωσαν και κρέμασαν σε δέντρο μια αλεπού σε δασικό δρόμο της Γκιώνας κοντά στο Δασικό Χωριό Καψίτσα. Ήδη από εχθές όπου το Δασικό Χωριό έστειλε δελτίο τύπου προκειμένου τα μέσα ενημέρωσης να βοηθήσουν για τη σύλληψη των δραστών, ο τοπικός περιφερειακός τύπος/ website αλλά και πολλά άλλα μεγάλα media δημοσίευσαν την έκκληση μας.

alepou

Η ανταπόκριση των Μέσων Ενημέρωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς συνεχίζονται οι δημοσιεύσεις. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως η αναζήτηση των δραστών συνεχίζεται ενώ όπως είναι ήδη γνωστό προσφέρεται αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Η διεύθυνση του Δασικού Χωριού καταδικάζει τέτοιες δολοφονικές ενέργειες καθώς μέλημά της είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Γκιώνας καθώς και των ζώων.Θα επανέλθουμε με νέο δελτίο τύπου προς ενημέρωσή σας εφόσον εντοπιστούν οι δράστες.