Πούντο… πούντο… το «δαχτυλίδι»

Κοινοποίηση στα Social Media

Ας «παίξουμε» λοιπόν το «παιχνίδι» των σεναρίων που απεργάζονται  κύκλοι αυτοδιοικητικών.

Στόχος του «παιχνιδιού» να κατακτηθεί το δαχτυλίδι  για να ικανοποιηθούν σχέδια και φιλοδοξίες και ορισμένοι από «νυν» να στεφθούν και «αεί» (νομίζουν).

Μιλάμε λίγο πολύ για το «παιχνίδι του χαμένου θησαυρού».

Ο θησαυρός είναι τα «δαχτυλίδια» της διαδοχής.

Το «παιχνίδι» θέλει αυτοί που έχουν τις φιλοδοξίες να κρύβουν προσωρινά τα δαχτυλίδια, για να τα βρει δήθεν την κατάλληλη στιγμή ο λαός, κάπου εκεί κοντά στις εκλογές.

Γιομάτη η αίθουσα του διοικητηρίου στη Λιβαδειά από «μονόπετρα» αστραφτερά.

Μνηστήρες πολλοί, πήραν θέση στην αίθουσα “μάχης” μπροστά από τις φωτογραφίες του ΄73.

Διανύουμε το 2ο αυτοδιοικητικό χρόνο και οι επανατοποθετήσεις στον πολιτικό χάρτη της Στερεάς και της Βοιωτίας, οι μεταγραφές, οι συμφωνίες και τα «δαχτυλίδια» ήδη αλλάζουν χέρια.

Ο εκ Φθιώτιδας αναπληρωτής περιφερειάρχης Στερεάς και χωρικός αντιπεριφερειάρχης κος Καραίσκος (που σε κάθε ευκαιρία εγκαταλείπει τη Φθιώτιδα και περιοδεύει), «φλερτάρει» ανοιχτά με το «δαχτυλίδι» της περιφέρειας αφού ξέρει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα πάρει το δρόμο της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ο Λουκάς Υπερήφανος αφού ξαναδοκίμασε στο δάχτυλό του το «μονόπετρο» του Δήμου Ορχομενού, σηκώνει το βλέμμα και κορτάρει το δίπετρο και ολόχρυσο δαχτυλίδι της χωρικής αντιπερφέρειας στη Βοιωτία, με τις ευλογίες Καραίσκου.

Το «μεγάλο» «μονόπετρο» του Δήμου Ορχομενού περνά στον φίλο του νυν Δημάρχου, πολύ στενού του συνεργάτη και προέδρου του ΔΣ, υπεύθυνου τύπου της ΠΕΔ Στερεάς Λάμπρου Ρόδη.

Η Φανή Παπαθωμά έχει βάλει στο μάτι το «σβαρόφσκι» τη Γιώτας Πούλου στο Δήμο Λεβαδέων.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικότητα;

Θα δείξει.

Άλλωστε οι ίδιοι οι αυτοδιοικητικοί τα λένε και τα διαρρέουν…

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος… ΝΟΜΙΖΟΥΝ.