Εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης για το Πολυτεχνείο

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης που έγιναν  στις 19-11-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π. Ε. Βοιωτίας

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά  δήλωσε:

“Να ευχαριστήσω το  3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς και  την χορωδία του. Η παρουσία των παιδιών και η συνεργασία με το προσωπικό του σχολείου συντέλεσε στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστώ από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες  του σχολείου, την εκπαιδευτικό κα Παναγιωτοπούλου Ηρώ καθώς επίσης και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Λιβαδειάς , κα Γεωργαντά Ελίζα, με την οποία, ως εκπαιδευτικός του 3ου Γυμνασίου, συνεργαστήκαμε άψογα έτσι ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συμμετοχή της συντέλεσε στην επιτυχή  διοργάνωση  της έκθεσης.

Επίσης την εκδήλωση παρακολούθησαν Βοιωτοί πολίτες καθώς και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «το Γαϊτανάκι»,ο Σύλλογος Ποντίων, η Αντικαρκινική Εταιρία, η Εστία Μητέρας , εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Δοσίθεος Καστόρης, ο Σύλλογος Εργαζομένων της Π. Ε. Βοιωτίας , η Πρωτοβάθμια και  Δευτεροβάθμια  Εκπαίδευση Βοιωτίας  και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κος Δημητρίου Χρήστος και η δημοσιογράφος του STAR Κεντρικής Ελλάδας  κα Παρασκευά Λένα.

Τους ευχαριστώ για την παρουσία τους.”

Η έκθεση θα μείνει ανοιχτή για το κοινό και τα σχολεία την Παρασκευή 20/11 από τις  9:00-14:00 και 18:00 – 20:00, το Σάββατο 21/11 από τις 17:00- 19:00, την Δευτέρα 23/11 και Τρίτη24/11 από τις 9:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00.

 

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ekth2