Στη “φάκα” 29 για διάφορα αδικήματα

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα, δύο ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών αντίστοιχα, ένας ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας και ένας ημεδαπός στη Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα, ένας σε περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για κλοπή τροχοφόρου – φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα κλοπής, αντίστοιχα.

Οκτώ (8) άτομα και ειδικότερα, τρεις ημεδαποί & τρεις αλλοδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας (Θήβα) & του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, καθώς και ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Λιβαδειά και στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειά, για παράβαση νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα, δύο σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας & του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, ένας στη Χαλκίδας από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και μία στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τρεις (3) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αράχωβας, Βαγίων & Λιβαδειάς αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αλλοδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, ημεδαπός στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.