Αγωνία για τον 40χρονο που ψάρευε στον Κηφισό και αγνοείται από το Σάββατο

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίστηκαν οι έρευνες στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που στήθηκε από την Κυριακή για τον εντοπισμό ενός άνδρα που ψάρευε στον Κηφισό και τα ίχνη του έχουν χαθεί από το πρωί του Σαββάτου.

Παρά τις επίμονες και εξαντλητικές προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας, δεν υπήρξε αποτέλεσμα από την αναζήτηση στα κανάλια του Κηφισού ποταμού στην περιοχή μεταξύ Ακραίφνιου και Αλιάρτου.

Ο αγνοούμενος άνδρας με παρέα τον φίλο του και σύζυγο της αδελφής της γυναίκας του είχαν πάει από την Πέμπτη στον Κηφισό στις όχθες του οποίου κατασκήνωσαν για να ψαρέψουν.

Ο φίλος του αγνοουμένου όπως είπε σε δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας φοβάται για τα χειρότερα καθώς όπως υποστηρίζει από το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι και αργά το βράδυ της Παρασκευής κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

“Ξαπλώσαμε το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου δεν το ξαναείδα”, λέει σε δηλώσεις του ο φίλος του αγνοούμενου και σημειώνει πως την Παρασκευή το απόγευμα ήταν μεθυσμένος και σε κάποια στιγμή έπεσε στο ποτάμι αλλά κατάφερε να βγει ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τηλεφωνικά την σύζυγο του.

“Όταν βγήκε άπλωσε τα ρούχα του να στεγνώσουν. Το βράδυ πέσαμε για ύπνο. Το πρωί 7 με 8 σηκώθηκα να μαζέψω ξύλα για να ψήσουμε κρέας αλλά δεν τον είδα, έψαξα και στο αμάξι αλλά ούτε εκεί ήταν. Άρχισα να ψάχνω και να τον φωνάζω αλλά τίποτα. Ήρθανε και κάποιοι αγρότες και ειδοποιήθηκε και η αστυνομία”, σημείωσε μεταξύ άλλων ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τους φόβους του οτι ο φίλος του έχει “χαθεί” οριστικά.

Οι έρευνες διεξάγονται τόσο εντός του Κηφισού με το πλωτό της 7ης ΕΜΑΚ όσο και στην ξηρά με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.


Άφαντος ο 40χρονος ψαράς. Συνεχίζονται οι έρευνες από LAMIASTARGR