Η απεργία πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα, τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Το μήνυμα οτι ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και η νεολαία δεν υποτάσσονται, δεν συμβιβάζονται και δεν εκχωρούν τα δικαιώματά τους πρέπει να στείλει η γενική απεργία στις 12 του Νοέμβρη προς την κυβέρνηση και τους δανειστές σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων επαρχίας Λιβαδειάς.

“Δεν εκχωρούμε εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα που ματώσαμε για να αποκτήσουμε.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στη σκληρή λιτότητα, ενάντια στις απολύσεις,  ενάντια στην κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης, στη φοροεπιδρομή, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , ενάντια στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. Θέλουμε ζωή ανθρώπινη, εργασία με δικαιώματα και μισθούς για να μπορούμε να ζήσουμε”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος και προσθέτει: “Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους , δημόσια και δωρεάν υγεία , δημόσια και δωρεάν παιδεία. Λέμε όχι στην κατάργηση των Β.Α.Ε. ,όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και της  χώρας. Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση παλαιών και νέων μνημονίων. Απαιτούμε κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα”.

Καταλήγοντας ο Σύλλογος καλεί σε δυναμική και μαζική συμμετοχή τα μέλη του άλλα και όλες τις κοινωνικές ομάδες, στην Γενική Απεργία της 12ης Νοεμβρίου διότι “όλοι μαζί , ενωτικά και αγωνιστικά μπορούμε να τα καταφέρουμε” και υπογραμμίζει: “Να ξανασυναντηθούμε όλοι στο δρόμο του αγώνα! Να σταματήσουμε το νεοφιλελεύθερο μνημονιακό οδοστρωτήρα κατεδάφισης των ζωών μας”.