Εφιαλτικό το σενάριο για τη μετάβαση στη ΛΑΡΚΟ 3. Καράμπελας και Μπασιάκος στο ΤΑΙΠΕΔ

Κοινοποίηση στα Social Media

Τίτλοι τέλους για την ΛΑΡΚΟ μετά τη σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ και των κομμάτων που στηρίζουν το κυβερνητικό σχήμα από τους νομούς που δραστηριοποιείται η επιχείρηση, με την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως όλα δείχνουν η «ΛΑΡΚΟ 3» είναι γεγονός και έρχεται στις αρχές του 2013.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει καταλήξει σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσει τις διαδικασίες, διαχωρίζοντας τη ΛΑΡΚΟ σε «καλή»και «κακή». Το εργοστάσιο στην Λάρυμνα, τα λιμενικά και τα μεταλλεία του Αϊ Γιάννη θα αποτελέσουν την «καλή» ΛΑΡΚΟ και το υπόλοιπο κομμάτι την «κακή».

Οι εργαζόμενοι της «καλής» ΛΑΡΚΟ διατηρούν τις θέσεις εργασίας τους, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρώτα απολυθούν και θα επαναπροσληφθούν υπογράφοντας νέες συμβάσεις με κουρεμένους μισθούς.

Η «κακή» ΛΑΡΚΟ οδηγείται σε εκκαθάριση και μεταβίβαση του κύκλου των εργασιών της, σε εργολάβο, εξέλιξη που σηματοδοτεί περίπου 300 απολύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση που έγινε το στο Ταμείο από τη Βοιωτία μετείχαν οι Βουλευτές  οι Γιάννης Καράμπελας και Βαγγέλης Μπασιάκος και από τη Φθιώτιδα οι Κουτσογιαννακόπουλος, Μακρή και Σταϊκούρας.