Όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της “Λευκής Νύχτας” ευχαριστεί ο Ε.Σ. τονίζοντας οτι θα συνεχίσει τις δράσεις για ένα καλύτερο αύριο

Κοινοποίηση στα Social Media

Όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της “Λευκής Νύχτας” ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος Λιβαδειάς τονίζοντας παράλληλα πως στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, της συμμετοχή και της συναδελφικότητα έχοντας ως βασικό άξονα των δράσεων ότι «ζούμε, ψωνίζουμε, συμμετέχουμε στον τόπο μας» θα συνεχίσει να υπηρετεί “το σύνολο των συνάδελφων για ένα καλύτερο αύριο”.

Όπως επισημαίνει “η νύχτα στην πόλη μας το Σαββάτο 31 Οκτωβρίου ντύθηκε όντως με χρώματα λευκά” χρώματα που χαρακτηρίζουν “την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την ψυχαγωγία που υπήρχε διάχυτη στην πόλη μας μέσω των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς”.

Στη συνέχεια εκφράζει “την ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ” σε όλους συμμετείχαν ο καθένας με τον τρόπο του στην διοργάνωση της Λευκής Νύχτας και συμπληρώνει: “Στην γιορτή αυτή του Λιβαδείτικου Εμπορίου η καθολική συμμετοχή όλων σας σε μια εποχή με έντονη κοινωνική οικονομική και επιχειρηματική αστάθεια είναι ένα ευοίωνο σημάδι για την σύνταξη όλων μας σε κοινούς αγώνες για την βελτίωση των συνθηκών του επιχειρηματικού περιβάλλοντος”.

Παράλληλα ευχαριστεί το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας καθώς επίσης το Επιμελητήριο Βοιωτίας, “για την εμπιστοσύνη που μας παρέχουν για να ολοκληρώνουμε κάθε φορά τις δεσμεύσεις του Δ.Σ. προς τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό”.

Ο Ε.Σ. Λιβαδειάς θεωρεί δεδομένο ότι όλες οι δράσεις του Δ.Σ. δεν θα είχαν επιτυχία χωρίς την καθημερινή επαφή και ανταλλαγή ιδεών και αποφάσεων ,ε την συμμετοχή των μελών του.

“Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί εάν δεν πίστευαν στην προσπάθεια μας δίνοντας οικονομική στήριξη για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι φίλοι χορηγοί”, επισημαίνει και συμπληρώνει: “Βεβαίως θα πρέπει ξεχωριστά να μνημονεύσουμε την παρουσία στο πλάι μας την ομάδα μπάσκετ «Απόλλων», το «Olympico Soccer School», την εθελοντική ομάδα «Levadistas», την ομάδα Πρόληψης και Διάσωσης Λιβαδειάς, την Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού και την ΠΑΕ Λεβαδειακός, τις εθελόντριες κυρίες που ανέλαβαν το face painting, την σχολή χορού Αθανασιάδου, το Α.Κ.Ο.Λ., όλους τους ανώνυμους και επώνυμους εθελοντές και τέλος τις μουσικές μπάντες των Special Guest και Forte Fama”.

Καταλήγοντας το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς δεν παρέλειψε να ζητήσει “συγνώμη και ελαφρυντικά για τις τυχών παραλήψεις και λάθη” ενώ ξεκαθάρισε πως ¨”η μη επίσκεψή σε πολλούς συναδέλφους για την οικονομική ενίσχυση έχει να κάνει με την μη διάθεση επιβάρυνσης των ήδη βεβαρημένων οικονομικών όλων μας”.

Καταλήγοντας ευχαρίστησε τα Μ.Μ.Ε και τους χορηγούς επικοινωνίας που “συντάσσονται στις ενέργειές μας και πιστεύουν ότι  καλύτερες μέρες για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα κατορθώνουν να επανέρχονται με συνολικές δράσεις που έχουν ως σκοπό την επαναφορά του χαμόγελου και της αισιοδοξίας σε εμάς και τις οικογένειες μας”.