Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Κοινοποίηση στα Social Media

Στα πλαίσια των δράσεων της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», οι Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας μέσω της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Βοιωτίας και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Άμφισσας και τον Δήμο Ορχομενού, συνδιοργανώνουν ημερίδα ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και βιωματικά εργαστήρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών. Η ημερίδα, με θέμα: «Η διαχείριση των υδάτινων πόρων της  Κωπαΐδας, στο χώρο και στο χρόνο», θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό  Κέντρο Ορχομενού(Πέτρινα) την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 16:00 έως 20:30.

Η συγκεκριμένη επιμόρφωση απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης που πρόκειται να εκπονήσουν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα σε όσους σκοπεύουν να δραστηριοποιήσουν την εκπ/κή  κοινότητα και τους μαθητές τους σε δράσεις ανάδειξης της περιοχής και του ευρύτερου περιβαλλοντικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντός της.

Οι αιτήσεις για τα εργαστήρια θα γίνονται κατά την προσέλευσή τους στη Γραμματεία του συνεδριακού και παρατίθενται παρακάτω οι θεματικοί τίτλοι και οι εισηγητές τους. Θα δοθεί υλικό με τίτλο Μυθολογικά μονοπάτια της Κωπαΐδας (Επιμέλ. Β. Νιαβή) και  βεβαιώσεις συμμετοχής .