Τους διακριθέντες μαθητές της Βοιωτίας στον διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά», βράβευσε η ΕΜΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

Τους μαθητές της Βοιωτίας που διακριθήκαν στον διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» βράβευσε το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στο νομό σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Λιβαδειά και τη Θήβα.

Ο  9ος μαθητικός διαγωνισμός «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων του Νομού Βοιωτίας είχε διεξαχθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, είχε οργανωθεί από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε. και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το παράρτημα της Βοιωτίας, τους δασκάλους των σχολείων καθώς και με τη στήριξη της Διεύθυνσης  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο διαγωνισμό αυτό οι μαθητές διαγωνίστηκαν στα σχολεία τους με επιτηρητές τους δασκάλους τους.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Θηβαίων παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, εκπαιδευτικών μαθητών και γονέων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων της περιοχής της Θήβας. Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο ειδικός γραμματέας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Παναγιώτης Δρούτσας, ο οποίος και προχώρησε σε μια αναλυτική παρουσίαση της ιστορίας, του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η δεύτερη εκδήλωση παρουσία και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας Αλέξανδρου Καρκάνα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στο συνεδριακό κέντρο “Χ. Παλαιολόγος” στην Κρύα της Λιβαδεάς όπου εκεί βραβεύτηκαν οι μαθητές των σχολείων της περιοχής Λιβαδειάς.

Ο πρόεδρος Γιάννης Βελαώρας και το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συνεχάρησαν τους διακριθέντες μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους δασκάλους των παιδιών αυτών για την βοήθεια τους για την διεξαγωγή του μαθηματικού διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά». Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Δρούτσα  και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων.

“Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν αυτή τη διοργάνωση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους 137 μαθητές που διακρίθηκαν με την επίδοσή τους”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βελαώρας.m1 m2 m3 m4

 
eme2

eme3

eme4

eme5

eme6

eme7

eme8

eme9

eme10

eme11

eme12