Μήνυση για αντιποίηση Αρχής κατά του αρχηγού της Αντιπολίτευσης Φίλιππου Σαγάνα κατατέθηκε σήμερα από το Δήμο και το ΝΠΔΔ «Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων.
“Ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν νομιμοποιείται να υπογράφει έγγραφα για λογαριασμό του Δήμου ή του ΝΠΔΔ, ούτε να τους δημιουργεί δεσμεύσεις εν αγνοία τους” σημειώνει σε δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης και καταλήγει: “Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης είναι να ασκεί έλεγχο και όχι διοίκηση”.
Ωστόσο ο κ. Ντασιώτης δεν αναφέρει τι ακριβώς έχει συμβεί με αποτέλεσμα την υπόθεση να καλύπτει ένα πέπλο… μυστηρίου.
Επιβάλλεται λοιπόν o Γ. Ντασιώτης να ενημερώσει επίσημα τους πολίτες του δήμου πως η αντιπολίτευση υποκατέστησε τον δήμο και άσκησε διοίκηση, τι ακριβώς έγινε δηλαδή και κρίθηκε επιβεβλημένη η προσφυγή στην δικαιοσύνη για αντιποίηση Αρχής.