Την πεπατημένη και ο “αριστερός” υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κοινοποίηση στα Social Media

Την πεπατημένη ακολουθεί και ο “αριστερός” υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου υπό το φόβο των τρακτέρ στις Εθνικές οδούς.

Σε συνέντευξή του μίλησε για προτάσεις ισοδύναμων στα θέματα των αγροτών, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, χωρίς και πάλι καμία διευκρίνιση ή κατεύθυνση που θα μπορούσε να καθησυχάσει τους αγρότες.

Φρόντισε μάλιστα στην ίδια συνέντευξη, να ρίξει των πήχη των προσδοκιών υποστηρίζοντας ότι, “ακόμα και κάτι ελάχιστο να μπορέσει η κυβέρνηση να αποκομίσει, θα είναι κάτι που θα βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο”.

Ενδεικτικό της κατάστασης και του πανικού που επικρατεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι και η συγνώμη που ζήτησε ο κος Αποστόλου (κατόπιν εορτής όπως λέει και ο φιλόσοφος λαός) γι αυτά που η  η κυβέρνηση υποσχέθηκε και δεν μπορεί να καταφέρει.

Οι γνωστοί άγνωστοι των κινητοποιήσεων τώρα (γνωστοί στους κόλπους των αγροτών αλλά οι ίδιοι οι αγρότες φοβούνται να τους κατονομάσουν),

αυτοί που δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία,

επιχειρούν και τώρα, (αυτή την περίοδο που τουλάχιστον για τους μικρομεσαίους αγρότες χαρακτηρίζεται ώρα μηδέν καθώς διακυβεύεται η ύπαρξή τους)

να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και να πάρουν θέση για κινητοποιήσεις που θα “βολέψουν”.

Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω ποιους θα βολέψουν;;;

Τι αποφάσισαν;

Κάθοδο στην Αθήνα, την ημέρα που θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο με τα νέα φορολογικά μέτρα.

Θα προηγηθεί η “σκληρή” διαπραγμάτευση κυβέρνησης – δανειστών

θα καταρτιστεί το νομοσχέδιο

Θα εισαχθεί στη Βουλή

Θα συζητηθεί

Θα ψηφιστεί και μετά οι αγρότες θα κατεβούν στο δρόμο.

Τα συμπεράσματα δικά σας…