Σε Θήβα και Λιβαδειά περιόδευσε την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Κοινοποίηση στα Social Media

Από την Θήβα και τη Λιβαδειά ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελο Μπασιάκο την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώτος από τους διεκδικητές που επισκέπτεται τη Βοιωτία κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών διαδικασιών.

Ο κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής αρχικά στη Θήβα και στην συνέχεια στη Λιβαδειά με τοπικά στελέχη και φίλους του κόμματος στους οποίους παρουσίασε τις σκέψεις του για το πως εκείνος εκτιμά οτι πρέπει να εξελιχθεί η Ν.Δ. το επόμενο διάστημα.

“Συνεχίζω την περιοδεία μου στο νομό Βοιωτίας για να μεταφέρω το μήνυμα ανάγκης η Νέα Δημοκρατία να τα δει όλα από την αρχή. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο ιστορικό κόμμα το οποίο έχει προσφέρει πολλά στον τόπο, πρέπει όμως να προβεί σε σημαντικές αλλαγές και στα πρόσωπα που τη στελεχώνουν και στη δομή και την οργάνωσή της αλλά και στις ιδέες που πρεσβεύει”, επεσήμανε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι έχω τη δυνατότητα να ανανεώσω δημιουργικά τη Νέα Δημοκρατία, να μπορέσω να διευρύνω την απήχησή της σε κοινωνικά στρώματα που δεν την ακούν πια και να μπορέσω να τη μεταμορφώσω σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα”.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε σημαντική αυτή την επαφή με τα μέλη του κόμματος και δήλωσε: “Άκουσα τον προβληματισμό των στελεχών και των φίλων του κόμματος και εκείνοι άκουσαν τις θέσεις μου για το πως θέλω τη Νέα Δημοκρατία”, είπε και αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία πρόσθεσε: “Δίνουμε στους νεοδημοκράτες τη δύναμη να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο τους ενώ παράλληλα αντλούμε σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε οτι δεν υπάρχει περίπτωση διάσπασης του κόμματος τονίζοντας οτι η Ν.Δ. μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγει ενωμένη και δυνατή.

“Το κόμμα μας θα βγει ενωμένο και ισχυρό. Μια ισχυρή Ν.Δ. που θα αντιπαρατεθεί στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ,  και θα μπορέσει να εκφράσει και πάλι τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και να δώσει όραμα στη νεολαία”.

Τέλος δεν παρέλειψε να αμφισβητήσει τις δημοσκοπήσεις που τον φέρουν να ακολουθεί των συνυποψήφιων του λέγοντας οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρξει συγκεκριμένο κοινό για δημοσκόπηση και παράλληλα θύμισε την αποτυχία των δημοσκοπήσεων τόσο στις ενικές εκλογές όσο και στο δημοψήφισμα.