Η Χ.Α. δεν θα υπογράψει τη θανατική καταδίκη των Ελλήνων, τονίζει ο βουλευτής Βοιωτίας Ε. Καρακώστας

Κοινοποίηση στα Social Media

“Η Χρυσή Αυγή δεν θα γίνει συνένοχος στην καταστροφή των Ελλήνων” τόνισε στην ομιλία του στην επιτροπή για τα μνημονιακά προαπαιτούμενα ο βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας

“Επί δέκα μήνες, τα στελέχη του Σύριζα μας λένε ότι δίνουν μάχη κατά των δανειστών και των εκβιασμών τους. Καμία μάχη δεν δίνουν. Στην πραγματικότητα, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στη λογική. Ο εισηγητής του Σύριζα αντί επεξηγήσεων για τα δυσβάσταχτα μέτρα του πολυνομοσχεδίου, έκανε λόγο για την ευτυχία, τάχα, να έχουμε αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε μάλιστα και στην μελλοντική πορεία της Αριστεράς στην Ευρώπη. Τον διαβεβαιώνουμε ότι κανέναν Έλληνα δεν ενδιαφέρει η πορεία της Αριστεράς στην Ευρώπη, στην Ελλάδα δε, η κοινωνία δεν είναι ευτυχισμένη, όπως προσδοκούσε, αλλά εξόχως εξοργισμένη”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Και συμπλήρωσε: “Αν μη τι άλλο αποδεικνύεται ότι οι βουλευτές του Σύριζα βρίσκονται εκτός κοινωνικής πραγματικότητας: με πρόσχημα την σωτηρία της χώρας μέσω των Μνημονίων θέτουν την ταφόπλακα σε κάθε προοπτική ανάταξης της ελληνικής οικονομίας, αφού προηγουμένως νομιμοποίησαν τις αντεθνικές πολιτικές των προκατόχων τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους πλέον συναγωνίζονται σε ξενοδουλεία”.

Σύμφωνα με τον κ. Καρκώστα το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει σκληρότατα μέτρα με τα οποία κόβονται συντάξεις, επανέρχονται οι ποινικές διώξεις για μικρομεσαίους επαγγελματίες, τιμωρείται όποιος επενδύει στην ελληνική γη και κατέχει έστω και μικρή ιδιοκτησία,  καταργείται η διαδικασίας εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων, η οποία επαναφέρει τη φορολόγηση των ιδιοκτητών επί ανύπαρκτων εισοδημάτων, όπως ακριβώς κι επί φανταστικών αντικειμενικών αξιών με τον ΕΝΦΙΑ και συνεχίζεται η “κοροϊδία και συνεχής εξαπάτηση με εκδικητική διάθεση προς τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εις ότι αφορά το συνταξιοδοτικό τους”.

Παράλληλα όπως υπογραμμίζει δεν υπάρχει στο πολυνομοσχέδιο, καμία πρόταση επί της επίλυσης του δημογραφικού, η οποία είναι αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστεί και το ασφαλιστικό ζήτημα ενώ μένουν ανενόχλητοι όσοι βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και επενδύουν σε ξένα funds

“Το παρόν πολυνομοσχέδιο δεν επιλύει τα προβλήματα του Ελληνικού λαού αλλά αντιθέτως, προσθέτει νέα, ακόμη βαρύτερα.Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψει τη θανατική καταδίκη των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας”, κατέληξε ο Ε. Καρακώστας.