Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ από τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

“Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα των δανειστών ενόψει της επόμενης δόσης του νέου δανείου προχωρά  στο Δημόσιο τις νέες μειώσεις συντάξεων και τις αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

“Τα νέα μνημονιακά μέτρα έρχονται βροχή σε βάρος του κόσμου της εργασίας και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις δεν μπορούν να παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις. Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών” τονίζει ο Σύλλογος και υπογραμμίζει πως ο μόνος δρόμος για την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου και της λιτότητας είναι ο δρόμος της ενότητας, του αγώνα, της αντίστασης και της ανατροπής.

“Καλούμε  όλα τα μέλη μας να πρωτοστατήσουν στο συντονισμό και την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων, μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στους πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς από όπου και αν προέρχονται”, σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μπούρας.