Με τον Τζιτζικώστα ο Μιχάλης Γιαννάκης

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιστολή του ο Μιχάλης Γιαννάκης “ανοίγει” την πόρτα επιστροφή του στη ΝΔ με αφορμή στην εσωκομματική μάχη για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο κόμμα.

Μετά από μία μακρά πορεία πολιτικής διαφοροποίησης του Μιχάλη Γιαννάκη με αποφάσεις, πολιτικές και τακτικές της ΝΔ μέχρι σήμερα δηλώνει ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωσή του:

Από το 1974 και την απόκατάσταση της Δημοκρατίας, η πατρίδα μας στηρίχτηκε στις μεγάλες και εθνικά δικαιωμένες επιλογές της παράταξης που ίδρυσε και υπηρέτησε με σθένος και συνέπεια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σήμερα που  δοκιμαζόμαστε από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που στοχοποιούν το λαό και διαλύουν την κοινωνία και την οικονομική δραστηριότητα, η κεντροδεξιά οφείλει τον σαφή επαναπροσδιορισμό της στον πολιτικό χάρτη με μια νέα πρόταση Εθνικής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Σε αυτή τη νέα μέρα που ξημερώνει με την εκλογή Προέδρου, οφείλουμε να συμπαρατάξουμε όσες δυνάμεις διαθέτουμε ώστε να επιλέξουμε μία ηγεσία ασυμβίβαστη, με όραμα και σχέδιο. Μία ηγεσία που δεν θα τη φρενάρουν οι πολιτικές επιλογές της τελευταίας πενταετίας με τα γνωστά αποτελέσματα που την οδήγησαν στην απαξίωση και τις συνεχείς πολιτικές ήττες.

Αλλώστε, σε μία τέτοια ηγεσία προσβλέπει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Και η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα μπορεί να δώσε ελπίδα και προοπτική βασισμένη σε:

Αρχές και Αξίες που δεν λυγίζουν σε μικροκομματικές σκοπιμότητες αλλά εκφράζουν με πειστικότητα, συνέπεια και σθένος τις εθνικές και κοινωνικές προτεραιότητες,

Αρχές και Αξίες που υπηρετούνται αταλάντευτα, με ακεραιότητα και αξιοπρέπεια, ανεξαρτήτως κόστους,

Απέναντι σε μηχανισμούς που μετατρέπουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους πολίτες, σε κομπάρσους των εξελίξεων.

Μιχάλης Γιαννάκης

 

Πρώην Βουλευτής Βοιωτίας